Uw auto


Met veel plezier rijdt u in uw Italiaanse bolide (mia macchina!). U ziet uw auto niet als vervoersmiddel maar als een persoon? Zoals altijd is er onderhoud nodig. Of uw macchina doet opeens iets onverwachts? Wat nu?

Naar de dealer met zijn hoge prijzen of de universele garage waar mijn auto een ding is? Een specialist zou leuk zijn, maar waar vind ik die?

Zoek niet verder! Wij zijn die specialist!

Wat kunnen wij voor u betekenen:In de loop van de jaren hebben we veel ervaring opgedaan in onderhoud en reparatie van Italiaanse auto's van de merken Fiat, Lancia en Alfa Romeo.

Niet alleen de standaard werkzaamheden maar ook de lastigere.

Moderne auto's hebben tegenwoordig mooie elektronische systemen die de motor besturen. De werking hiervan kennen we als geen ander en de problemen die kunnen optreden begrijpen we ook echt.

Helaas komen veel garagebedrijven dan niet verder dan "We zullen de computer eens aansluiten" om vervolgens niet tot een oplossing te komen.

Diagnose stellen is daarom één van onze specialiteiten geworden.


Een Italiaanse auto voorzien we ook van Italiaanse onderdelen. We kunnen gebruik maken van originele onderdelen, tegen een goede prijs.

Of we maken gebruik van hoge kwaliteit onderdelen die ook bij eerste montage worden gebruikt. We hebben daarom gekozen voor onderdelen van Magneti Marelli.


Mocht bovenstaande uw nieuwsgierigheid hebben opgewekt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze tarieven en prijzen zijn zeer concurrerend met daarbij de garantie dat u te maken heeft met een meccanico.

Auto


Onlangs verrichte wonderen