ICT-Diensten


Voor bedrijven


Voor bedrijven zijn we uitgerust met de nodige kennis en ervaring van diverse besturingssystemen. Dit voor zowel werkstations als servers.

We hebben (o.a.) kennis en ervaring op het gebied van:We hebben ervaring in kleine omgevingen zoals MKB-bedrijven en grote omgevingen als Shell.

In samenwerking met partners zijn we ook in staat om gecertificeerde Linuxomgevingen op te zetten. Hiermee zetten we een trend, waarmee gevestigde merken een geduchte concurrent krijgen. Het gebruik van Open Source programmatuur levert vaak een kostenvoordeel op, zonder daarbij in te leveren op functionaliteit.

Daarnaast bieden we de mogelijkheid aan van remote beheer. Hierdoor heeft u zelf geen omkijken naar de IT-infrastructuur en worden problemen vroegtijdig gemeld. In combinatie met een strippenkaartsysteem voor beheer on-site heeft u de mogelijkheid een expert op locatie te krijgen voor vragen en kleine problemen.


Voor particulieren


Kent u dat probleem waar u nooit uitkomt en geen tijd voor heeft overdag? Computerwinkels willen wel een poging doen, maar hebben ook meestal geen idee? Een specialist begint er niet aan (particulier? nee sorry.) of rekent meteen voorrijkosten en een hoog uurtarief?


Neem dan eens contact met ons op als u zit met een hardware- of softwareprobleem. Vaak is het oplosbaar of is een advies al voldoende. We doen dit op basis van "no cure, no pay".
Ook op tijden dat het u schikt. Bijvoorbeeld 's avonds of in het weekend. U kunt ook langskomen voor een advies.


ICT